Hello guys :DD You've stumbled in my blog , so what to do ? Just follow if you like . Dislike ? You can go , kbai :D| Dashboard | +Follow
Hopeless Dreams
Forget the problems :)
Friday, 3 February 2012 | 0 dream
Heyy, assalamualaikum. Fuhhh.. tiup siket, dah berhabuk dah blog nie. Al maklum laa, aku nie kann 'rajen' 'post dekat blog, haha :DD *tak lawak pun laa -,- okayy2, minggu nie balek kann, so happy gilaa laa! hehe ^^ hurm, minggu nie jugak banyak membuatkan aku mengalirkan air mata disebabkan fitnah2 yang dibuat oleh beberapa manusia. Hah, biase laa tuu. Dah name pun manusia kann. Takpe laa, aku mesti kuat hadapi semua tuu. Berani kerana benar, takut kerana salah. Betol kann? Tapi, aku bersyukur sebab kawan2 aku laa yang menenangkan aku, dan suruh aku banyak bersabar. Thanks friends :') bayang kan laa, mase korang tengah happy2 pastu tibe2 ade orang buat fitnah macam2 dekat korang. Tuduh korang nie laa, tuu laa. Padahal korang tak buat semua tuu pun. Haish. Takpe laa, bende dah nak jadi, nak buat cmner kann. Aku dah tak kesah dah pasal semua tuu. Aku taknak berdendam dengan sesiapa pun. Sukahati korang laa nak cakap ape pun, asalkan korang bahagia :)


haa, minggu nie homework dah tak macam gunung everest, tapi macam gunung lambak tuu haa. haha :DD okayy laa tuu, takde laa banyak sangat kann? hehe :P kbaii :DD

Older Post | Newer Post

The webmistress


Facebook | Facebook II
Oh heyy, welcome to my blog! Enjoy reading it. Do follow me if you don't mind. Kbaii :D

Let's Talk


Credits

Template | Hidayah Farzana
Tutorials by | Siti Hajar / Muazz Adli
Background | Kemetot Chomel