Hello guys :DD You've stumbled in my blog , so what to do ? Just follow if you like . Dislike ? You can go , kbai :D| Dashboard | +Follow
Hopeless Dreams
Sabar itu indah :')
Monday, 6 February 2012 | 0 dream

Heyy, Assalamualaikum penduduk bumi sekalian. Haishhh. As PMR Candidate,  aku rasa sangat2 laa tension. Sebab? Terlalu banyak laa sebab nyaa. Dan sebab yang paling utama ialah Homework terlampau berlambak macam gunung lambak tuu *tipuuuu -,- Tapi, itu biasa laa kann. Adat seorang pelajar mempunyai banyak homework. Yelah, kalau kite nak kejayaan tuu, kite kene bersabar. Sabar itu indah kann :) Kejayaan takkan datang bergolek dekat kite, kite laa yang kene kejar kejayaan tuu. So, kite perlu berusaha kerana usaha itu tangga kejayaan :') Walawehh, besok dah balek hostel. Gua lupee berkk -..- Barang tak kemas lagi, baju pun belom iron. Terok betol. okayy laa, aku nak pergi makan ice cream nie. Jangan jelessss, hehe :P kbaii :D

Older Post

The webmistress


Facebook | Facebook II
Oh heyy, welcome to my blog! Enjoy reading it. Do follow me if you don't mind. Kbaii :D

Let's Talk


Credits

Template | Hidayah Farzana
Tutorials by | Siti Hajar / Muazz Adli
Background | Kemetot Chomel